Despre noi

Site-ul Digital-Print-ro apartine societatii Sprinter Promotion SRL.

Cine suntem?

Suntem Sprinter Promotion, o tipografie modernă, dar cu tradiție... pentru că facem tipar de mai mult de 10 ani.

Am făcut primii pași în 2001: de atunci le oferim clienților noștri tipar și legătorie la o calitate deosebită, cu termene scurte de livrare.

Ne-am asumat misiunea să facem tipar la o calitate ridicată cu termene de livrare scurte și prețuri accesibile.

Tiparul color se realizează pe 2 prese digitală Canon ImagePress 6010 si 8100, cel alb negru pe o mașina Riso și formularistica alb negru pe un risograf PriPort. Gramajele pe care le permite mașina sunt de până la 350 g/mp. Hârtia folosită este mediaprint lucios sau mat precum și offset, hârtie autocolantă sau autocolant PVC precum și autocopiativă.

Formatul maxim de printare este 48 x 33 cm. Tirajele uzuale sunt până în 1.000 printuri pe comandă. Tirajul reprezintă aproximativ 30.000 de cărți de vizită sau 6.000 de fluturași.

Finisarea și legătoria reprezintă valoarea adăugată a unei lucrări. Ne-am experimentat și putem realiza toate operațiunile de finisare și legătorie

dintr-o tipografie clasică: plastifiere mată sau lucioasă, laminare, biguire, ștanțare, cașerare, capsare, perfor, broșare, tăiere pe contur, folio etc.

Cei mai mult de 10 ani pe o piață concurențială, mereu în schimbare, ne-au motivat să muncim din ce în ce mai mult pentru a răspunde cerințelor

clienților noștri.